Her vises månedens vinder billede

Juni måned 2017

Juni måneds vinderbillede er taget af Selver Kabiljagic ved Kildehytten. Stort tillykke og billedet er valgt med følgende begrundelse fra dommer komiteen:

Billedet er både godt set, godt tænkt og flot teknisk udført. Og så er stemingen og kompositionen lige i skabet. Det ligner et filmisk / ikonisk billede hvor vi bliver hensat til essensen i alle eventyr fra de dybe mystiske skove. Det er ganske enkelt et gennemført eventyrligt billede, der viser haven fra en vinkel der ikke er set før. 
 
Juni måned 2017

Juli måned 2017

Juli måneds vinder billede er taget af Anette Ranten i lysningen ved Hjertesøen. Stort tillykke, og billedet er valgt med følgende begrundelse fra dommerkomiteen:

Menneske møder skovens dyr. 

Det uventede øjeblik hvor 2 væsner får øje på hinanden og en usynlig kommunikation sker, på tværs af verdener. Dyret der er styret af årvågen nysgerrighed, længe nok til fotografen får en chance, til at styre sin teknik. De fremad rettede knækkede ører på haren der siger; jeg har set dig, her på mit revir. Billedet har også en kompositionen der balancerer imellem gravmonumentets klassiske skønhed og dyret's majestætiske fremtræden og der giver en subtil sansning af symbolet på skrøbeligheden imellem fortid og nuet. Omgivet af alt det grønne håb, der farver skovens storhed i hundredevis af nuancer, her- hvor de gamle træers grene danner hjerte, for at nå hinanden i lyset.
Juli måned 2017