Guidede ture

VARIGHED: ca. 2 ½ time.

PRIS: 170 kr./pers. inkl. entré, kaffe og kage.

Guidede ture er for grupper og foreninger på min. 20 personer.

Vi starter i Herskabsstalden hvor Susanne eller Erik Vind fører jer tilbage i havens næsten 200 årige historie. Fra Johan Bülow, havens grundlægger og hofmarskal for Frederik VI, får vi et indblik i en ung adelsmands opdragelse, uddannelse, karriere og fald, samt hans senere tanker og idealer omkring skabelsen af Den Romantiske Have på Sanderumgaard.

I kommer til at høre om Susanne og Erik Vinds store projekt til genskabelse og nyfortolkning af den gamle have, og de tanker, idéer og idealer de har haft omkring projektet. Der bliver fortalt om det spændende historiske kildemateriale, der danner baggrund for restaureringen af haven, mens der bliver vist en præsentation med mange flotte billeder og illustrationer.

Man vandrer selv rundt i haven og nyder den i eget tempo. Turen slutter i rosen- og urtehaven og der bliver serveret her en kop kaffe, the og lagkage eller tærter i Herskabsstalden eller ved rosenhaven.

Butikken er åben, og der kan købes spændende brugskunst i høj kvalitet; porcelæn, bøger, plakater, kort, forklæder, egen honning, lokale delikatesser og meget mere.

Har man lyst til frokost i forbindelse med rundvisningen, kan vi tilbyde en fast frokost menu, serveret som buffet:
Koldrøget Laks & rygeost m. radiser, agurk og karse
Quiche Lorrain m. syltede perleløg, salvie og havsalt
Salat med kylling, avokado, sesamdressing og basilikum
Langtidshævet surdejsbrød
Gulerods muffins med cheesecreme, appelsin og vanijle.
Maden er lavet af kok Ann Charlotte Breith v. AC mad.

Samlet pris 195 kr. pr. person + drikkevarer
Serveres for minimum 20 personer.