Julefrokost

Julefrokost på
Sanderumgaard

Eksempel på julebuffet:

Røde og hvide sild serveret med rødløg, kapers, æg og karrysalat 

Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise 

Friskrøget laks med rogn, asparges og dild  

Tarteletter med høns i asparges 

Lun leverpostej med champignon og bacon 

Grøn spidskålssalat med vinaigrette og edamame bønner og granatæble

Lune frikadeller med hjemmelavet rødkål 

Confiterede kyllingelår med bagte timian æbler og gulerødder 

Flæskesteg med sprød flæskesvær 

Blandet brød fra eget bageri og økologisk smør 

Klassisk risalamande med kirsebærsauce 

Minimum 30 personer
 

Pris pr. pers. inkl. øl/vand/vin under middagen

kr. 995,-

Julefrokost
Julefrokost

Kontakt konference- og eventchef Trine Lai direkte på:
trine@sanderumgaard.dk eller mobil 31 777 101

Spørgsmål?

Ønsker du svar på noget, så kontakt os endelig. Sammen finder vi en god løsning til din kommende begivenhed.

Julefrokost
Julefrokost
Julefrokost
Julefrokost