
Julefrokost på
Sanderumgaard
Eksempel på julebuffet:
Røde og hvide sild serveret med rødløg, kapers, æg og karrysalat
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise
Friskrøget laks med rogn, asparges og dild
Tarteletter med høns i asparges
Lun leverpostej med champignon og bacon
Grøn spidskålssalat med vinaigrette og edamame bønner og granatæble
Lune frikadeller med hjemmelavet rødkål
Confiterede kyllingelår med bagte timian æbler og gulerødder
Flæskesteg med sprød flæskesvær
Blandet brød fra eget bageri og økologisk smør
Klassisk risalamande med kirsebærsauce
Minimum 30 personer
Pris pr. pers. inkl. øl/vand/vin under middagen
kr. 995,-


Kontakt konference- og eventchef Trine Lai direkte på:
trine@sanderumgaard.dk eller mobil 31 777 101
Spørgsmål?



